Maak een aantrekkelijke cv met Cv-assistent, mogelijk gemaakt door LinkedIn – nu beschikbaar

Afgelopen november hebben we Cv-assistent aangekondigd, een nieuwe functie in Microsoft Word die je helpt een aantrekkelijke cv te maken met gepersonaliseerde inzichten, mogelijk gemaakt door LinkedIn. Vanaf vandaag wordt deze nieuwe ervaring geïmplementeerd voor Office 365-consumentenabonnees en commerciële Office 365-abonnees op Windows.

Een aantrekkelijke cv opstellen kan een moeilijk proces zijn, maar van klanten die Cv-assistent al gebruiken hebben we gehoord dat de nieuwe ervaring hen helpt:

“Ik vind het echt geweldig; zoiets als dit heb ik nog nooit gezien!”

“Ik vond het moeilijk te bedenken hoe ik mijn cv kon oppoetsen, en deze tips hebben wat last van mijn schouders gehaald.”

“Het is erg handig suggesties te krijgen over welke woorden ik kan gebruiken.”

Ruim 80% van alle cv’s wordt in Word opgesteld, en Cv-assistent helpt werkzoekenden te laten zien wat ze hebben bereikt, gemakkelijker te worden ontdekt door recruiters en hun ideale baan te vinden. Ons doel is werkzoekenden te empoweren met de hulpmiddelen om hun droombaan te vinden. Ga naar de officiële LinkedIn-blog voor meer informatie over Cv-assistent of ga naar Ondersteuning voor Office voor tips, trucs en informatie over hoe je aan de slag gaat.

Beschikbaarheid:
Cv-assistent is nu beschikbaar voor Office 365-abonnees op Windows die Engels als weergavetaal hebben ingesteld voor de desktopversie van Word 2016, en die een van de volgende regio’s als woonplaats hebben en als Windows-regio hebben ingesteld: Australië, Brazilië, Canada, China, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De locatie-instelling Regio staat in het Configuratiescherm onder Klok, taal en regio. Cv-assistent staat op het tabblad Revisie in Word.


De functies en functionaliteit die in deze blogposts worden beschreven, kunnen per markt verschillen. Voor een volledig overzicht van aanbiedingen van Office-producten voor jouw markt verwijzen we naar https://products.office.com
Deze posts kunnen koppelingen naar inhoud bevatten die mogelijk niet beschikbaar is in jouw taal